~Vicevi o perici~
BLEYA ZEZANJE ONLINE 00-24 SRBIJA!!!!!!! :: Ovde se Opustamo~Zezamo~Cetujemo~Uzivamo :: Vicevi~Zanimljivi tekstovi
Страна 1 of 1
~Vicevi o perici~
<table style="border-right: medium solid rgb(0, 0, 255);" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="668"> <tr> <td width="100%" height="1">1.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="135">Perica je non-stop bezobrazan, prica svasta, muci djevojcice i napokon se one pozale uciteljici. Uciteljica kaze da je naj bolje da, cim Perica kaze nesto bezobrazno, one pokupe i izadju iz ucionice. Sutradan ujutru uleti Perica u razred i vice - Ej, narode, preko puta skole su poceli zidati javnu kucu! Djevojcice vrisnu i istrce napolje a Perica vice za njima: - Polako, ku*ve, otvaranje ce biti tek za godinu dana! </td> </tr> <tr> <td width="100%" height="22">2.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">Perica dosao iz skole i kaze:-Tata, znas sta smo danas ucili u skoli ?. Ne znam sta ? Ucili smo da je covjek postao od majmuna. Mars, pi*da ti materina ako si ti postao nisam ja !</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="21">3.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">Prof.: "Perice zasto si zakasnio u skolu?" Perica: "Morao sam voditi kravu kod bika." Prof.: "Zar to nije mogao uraditi tvoj otac?" Perica: "Ja sam mislio da ce to bolje uraditi bik."</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="21">4.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="162">Ucila djeca u skoli o krvotoku i uciteljica ih ispituje. Pita ona jednu djevojcicu od cega se srce sastoji. D: Uciteljice, srce ima dvije komore. U: Dobro. Hajde Perice, srce ima dvije komore i dvijee, dvije ....? P: ... i dvije noge. U: Pa kako crni Perice srce moze imat dvije noge? P: Pa lako, prolazim ja pored direktoreve kancelarije i cujem kako direktor kaze: hajde srce, rasiri noge. </td> </tr> <tr> <td width="100%" height="21">5.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">Bio Ivica kod prijatelja na rucku. Nakon sto su poceli jesti, zacudjeno upita: -Vi se ne pomolite prije rucka? A prijatelj odgovori:-Ne, nasa mama dobro kuha. </td> </tr> <tr> <td width="100%" height="21">6.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">Mama i tata poveli Pericu na prvo vjencanje. Perica k'o Perica,pun je pitanja. "Mama,zasto je ona tamo teta sva u bijelom?" "Zato,sine sto je bijela boja,boja srece,a ovo je najsretniji dan u zivotu svake zene." "Aha,dobro,a zasto je onda onaj njen ciko odjeven u crno?" </td> </tr> <tr> <td width="100%" height="13">7.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="116">Pitala uciteljica djecu sta je to najteze na svijetu? Javio se mali Perica i odgovorio :" To je ona stvar mog tate." Uciteljica ga ukori i na tome se zavrsi. Medjutim kasnije uciteljica (ko zensko) poce razmisljati sta li je to tako i sve nesto u tom smislu, i na odmoru pozove Pericu i diskretno ga upita, sta je mislio kada je onako odgovorio. On joj isprica kako se prisunjao do sobe od roditelja i cuo kada je majka rekla :"Ovo tvoje nista na svijetu ne bi podiglo."</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="21">8.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="19">Sretne profesor malog Pericu u gradu, koji ga uljudno pozdravi. Pita ga:" Gdje je xxx ulica? Perica mu objasni. " Dobro sjedi ", kaze profesor.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="21">9.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="40">Pita Perica tatu: " Tata ko me donio na svijet?" "Roda." " E, vala si i ti svasta u zivotu jebavo."</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="21">10.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="59">Pita Perica tatu: " Koja je razlika izmedju tebe i mame?" " Pitaj mamu." Mama ga posla da pita uciteljicu, koja mu rece : " koji broj cipela nosi tvoja mama?" "Trideset osam". "A tvoj tata?" " Cetrdeset cetiri". "E, vidis razlika je medju nogama."</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="23">11.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">Posao mali Perica u skolu plivanja, nakon nekog vremena govori instruktoru, odoh ja kuci. U cemu je problem pita ga on. Nisam vise zedan, kaze mu Perica.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">12.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">Zvoni zvono na vratima. Mali Perica trci da vidi ko je i nakon nekoliko trenutaka dovikuje sestri, dodji evo dosao ti je vrabac u ruci.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">13.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">Na casu "Prirode u drustva" uciteljica poslije lekcije o cvijecu kaze ucenicima:"neka mi svako kaze po jedan cvijet!" Javi se Marica i rece:"Ruza!" uciteljica:"jao Marice pa to je divnooooooooooo!" Jelena:"karanfil!" uciteljica:"jao Jelena pa to je divnoooooooooooo!" Ivana:"tulipan!" uciteljica:"Jao Ivana pa to je divnoooooooooo!" i konacno se javi Perica i rece: "Erekcija!" uciteljica:"pa Perice, to nije cvjet!" Perica:"znam uciteljice ali je DIVNOOOOOOOOOOOOOOOOOO!" -WuDZaH -</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">14.</td> </tr> <tr> <td width="100%" height="1">Pita uciteljica Pericu koliko je dva plus dva. Tri rece on. Ponovo ga ona pita , a on opet tri. Uciteljica polako gubi strpljenje i opet ga upita, koliko je dva plus dva? On joj odgovori :" Tri je*em te gluhu".</td> </tr> </table> |
Similar topics
» Vicevi o pirocancima
» Vicevi o ciganima
» vicevi o plavusama
» vicevi o pandurima
» ~Vicevi o Zemuncima~
» Vicevi o ciganima
» vicevi o plavusama
» vicevi o pandurima
» ~Vicevi o Zemuncima~
BLEYA ZEZANJE ONLINE 00-24 SRBIJA!!!!!!! :: Ovde se Opustamo~Zezamo~Cetujemo~Uzivamo :: Vicevi~Zanimljivi tekstovi
Страна 1 of 1