BLEYA ZEZANJE ONLINE 00-24 SRBIJA!!!!!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Orgazam putem maste

Go down

Orgazam putem maste Empty Orgazam putem maste

Порука by Admin Mon Nov 03, 2008 8:22 pm

O orgazmu, naročito ženskom, možete pročitati zaista mnogo toga: počev od toga da nije orgazam najbitniji, preko različitih tehnika za postizanje orgazma do različitih zaključaka (između ostalog, i onog da svaki muškarac koji drži do sebe kao do iole sposobnog ljubavnika shvata kao pitanje svoje časti da partnerku dovede do orgazma). Takođe je moguće pročitati i da je glavni organ zadužen za seks - a samim tim i za orgazam - mozak. Naravno, bitni su i ostali delovi tela, ali mozak je glavni. To nas dovodi do jednog interesantnog pitanja.

Naime, ako je mozak taj koji je glavni, da li je moguće mentalnom stimulacijom doživeti orgazam - bez ikakve fizičke pomoći? Poznato je da je samo zamišljanjem seksualno privlačnih scena (fantaziranjem, maštanjem) moguće uzbuditi se - ali da li je moguće otići do kraja? Može li se bez ikakve fizičke stimulacije, pa i bez partnera, doživeti vrhunac? Ukoliko je glavni organ zadužen za seks i za zadovoljstvo zaista mozak, bilo bi logično da je odgovor na pitanje koje smo postavili potvrdan - ali trebalo bi to proveriti i u praksi ako se želi potvrda teorije.

Kako bi se došlo do potvrde ove ideje, u Americi su izveli jednu studiju u kojoj je učestvovalo sedam žena. One su bile samo mentalno stimulisane, nije bilo nikakvih fizičkih kontakata (nije bilo ni samozadovoljavanja). Rezultat? Tih sedam žena prošlo je kroz sve faze seksualnog uzbuđenja, uključujući i sam orgazam. Niko nije zaista očekivao baš toliko uspešan rezultat, pa je došlo kao prilično iznenađenje što su reakcije ovih žena bile iste onakve kakve nastaju prilikom samozadovoljavanja ili uobičajenog fizičkog (to jest, seksualnog) kontakta.

Zaključak do koga se došlo? Laički rečeno, sve je to u glavi. U suštini, to se znalo i ranije, ali je sada i eksperimentalno dokazano.
Admin
Admin
Admin
Admin

Број порука : 879
Join date : 01.11.2008
Age : 30
Локација : ZEMUN

https://bleja.forumsc.net

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму