BLEYA ZEZANJE ONLINE 00-24 SRBIJA!!!!!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Privuci pogledom

Go down

Privuci pogledom Empty Privuci pogledom

Порука by Admin Mon Nov 03, 2008 8:19 pm

Privući pogledom

Zavodnički pogled je nešto o čemu se mnogo priča i mnogi ga isprobavaju, i muškarci i žene. Zaista, jeste moguće privući samo pogledom - i to vrlo verovatno možete učiniti i vi, čak i ako nemate mnogo iskustva u tome. Ne brinite, nije potrebno nikakvo "nameštanje face" pred ogledalom; pokušaji da izgledate kao neko s reklame za donji veš najverovatnije bi učinili samo da delujete smešno. Kako, onda, to izvesti?

Ogledalo nije neophodno - najbolje je da sami odredite da li ćete ga upotrebljavati za vežbu ili ne. Naime, ako vam je smešno da vežbate "privlačeći pogled" pred ogledalom, najbolje je da ogledalo izbegavate; ako vam ogledalo u vežbi služi samo da bacite pogled kako biste videli kako izgledate, i taj pogled vas ne uznemirava, onda ga možete upotrebiti.

E, sad, što se samog "privlačećeg pogleda" tiče - zamislite sledeću scenu. Sačekujete veoma dragu osobu na aerodromu (ili na nekom drugom mestu, bitno je da ima više ljudi i da tu dragu osobu duže vremena niste videli), prelazite nehajno pogledom preko gomile pokušavajući da je ugledate i, konačno, eno je! U takvoj situaciji, oči vam zasijaju od zadovoljstva, postanu veoma žive. Možete i zamisliti da, dok dokono prelećete pogledom unaokolo, ugledate veoma lepu osobu (pol je nebitan); ne znate tu osobu, ali veoma lepo izgleda i veoma vam prija da je posmatrate (ovo nema veze sa seksom, samo s uživanjem u lepom prizoru - kao što bi vam se, recimo, dopalo da posmatrate izuzetno lepo umetničko delo). E, takav pogled je ono što najbolje funkcioniše.

Kada na taj način pogledate nekog i ta osoba to primeti, steći će utisak da ste zainteresovani za nju, da vam se dopada ono što vidite - i da vas ne zanima samo kao komad mesa ili kao seksualni objekat. Reakcija te osobe na takav vaš pogled? Vrlo je moguće da će vam prići. Čak i ako vam ne priđe, moći ćete vi da priđete njoj i da je zateknete zainteresovanu za razgovor, odobrovoljenu vašim pogledom. Kako će stvari dalje teći zavisi, naravno, od toga koliko se jedno drugom dopadnete, ali tim jednim pogledom možete napraviti odličan početak komunikacije.

Jos kad bi pogled trajao duze od dve sekunde bilo bi lepo..... Da li ste vi zavodili pogledam????
Admin
Admin
Admin
Admin

Број порука : 879
Join date : 01.11.2008
Age : 30
Локација : ZEMUN

https://bleja.forumsc.net

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму